Furutech NCF Clear Line

Tillbehör för Signaljord/Brusreducerande

fr. 3 990,00 kr /st.

Delbetalning från 213,00 kr/månad

Furutech NCF Clear Line:

“Plug and play, du kommer att märka effekterna direkt. Med en överväldigande förbättring av S/N-förhållandet (signal-brus) kommer du att uppleva en ökning av detaljinformationen, vilket tar din lyssnings- eller tittarupplevelse till nästa nivå och förbättrar återgivningen av subtila nyanser. Utan att färga ljudet tar det fram den ursprungliga attraktionskraften hos din ljudkälla.”

Finns i flera utföranden: USB, RJ45, RCA, XLR Hona, XLR Hane.

Läs mer »
Artikelnr: N/A Kategorier: ,

Beskrivning

Furutech NCF Clear Line:

“Plug and play, du kommer att märka effekterna direkt. Med en överväldigande förbättring av S/N-förhållandet (signal-brus) kommer du att uppleva en ökning av detaljinformationen, vilket tar din lyssnings- eller tittarupplevelse till nästa nivå och förbättrar återgivningen av subtila nyanser. Utan att färga ljudet tar det fram den ursprungliga attraktionskraften hos din ljudkälla.”

Finns i flera utföranden: USB, RJ45, RCA, XLR Hona, XLR Hane.

Teknik:
Med 24k guldpläterade icke-magnetiska kontakter.
En specialkonstruerad 24k guldpläterad EMI-sköld i kopparlegering inbyggd i kontakten ger stabilare, tydligare och mer exakt ljudöverföring. Guldets utmärkta ledningsförmåga kan säkerställa stabilare, mer exakt signalöverföringsstabilitet och konsistens av ljudsignaler. Minskad elektromagnetisk störning är avgörande för att undvika störningar från elektromagnetiskt brus i den omgivande miljön.

Elektrolytkondensator
Våra elektrolytkondensatorer är konstruerade för att optimera den akustiska prestandan hos dina enheter. Vi har genomfört omfattande tester för att välja den perfekta typen och specifikationerna för kondensatorn för att höja ljudkvaliteten till sin högsta potential. Det yttre lagret av våra elektrolytkondensatorer är belagt med en högpresterande silverfärgad specialdämpningsbehandling, som effektivt dämpar oönskade vibrationer och förbättrar ljudets klarhet. Dessutom har våra kondensatorer avancerad inställningsteknik som är utformad för att eliminera eventuella brusstörningar som härrör från din utrustnings utgångsterminaler, vilket säkerställer en oöverträffad ljudupplevelse.

Användning:
Det är enkelt att använda Furutechs NCF Clear Line. Sätt bara in NCF Clear Line i de tillgängliga uttagen på din utrustning. 

Förbättringen av prestanda är anmärkningsvärd. Du kommer omedelbart att märka en förbättring av ljudbildens djup och fokus, liksom förbättringen av övertoner och ljudbalans. Det ökar transparensen och minskar högfrekvent brus. Det förbättrar den övergripande kontrasten, minskar distorsion och ökar klarheten.

Med hjälp av banbrytande teknik och material utvecklade Furutech en tvåstegsprocess med låg temperatur som avsevärt förbättrar alla aspekter av ljud- och videoprestanda. Behandlingen börjar under tillverkningsprocessen med en djup, konditionerande kryogen frysning av alla metalldelar. Med hjälp av avancerade köldmedier – flytande N2 eller He – uppnår Furutech temperaturer mellan -196 och -250 °C. De behandlade delarna ändrar sin molekylära struktur vid dessa extrema temperaturer, vilket lindrar inre spänningar.

Molekylerna binds ihop tätare och den övergripande strukturen blir mer stabil. Detta förbättrar den elektriska ledningsförmågan och därmed kraft- och signalöverföringen. Steg två i Alpha-processen exponerar samma delar för den patenterade ringavmagnetiseringsbehandlingen. Vanliga högeffektsmagneter som används för detta ändamål ökar ofta de magnetiska effekterna; De lämnar vissa områden mer magnetiserade än andra. Denna patenterade process använder kontrollerad dämpning för att eliminera magnetisering för omedelbart mer levande och färgglada förbättringar.

Ringavmagnetisering förbättrar konduktiviteten ytterligare hos alla behandlade material.
ALLA metalldelar som används i Furutech-produkter går igenom Alpha Process-behandlingen för att hålla alla kontakter, ledare och metalldelar i ett perfekt spänningsfritt, stabilt och mycket ledande tillstånd.

  • Skruvarna på denna produkt är fixerade. Ta inte isär eller modifiera själv.
  • Furutech rekommenderar inspelning på minst 24 timmar eller mer.
  • Skalets kolfibermönster varierar beroende på produkt. Den är formad med kompositkoldämpande material och kommer bara att förbättra lyssningsupplevelsen.
  • Furutech använder icke-magnetiskt rostfritt stål för vissa delar. Delar av rostfritt stål kan dock uppvisa svag magnetism på grund av spänningar som skapas under tillverkningen. Det påverkar inte prestandan.

Ytterligare information

Utförande

, , , ,

Varumärke

FURUTECH

Vi erbjuder ett brett utbud av Furutech produkter som är avsedda att förbättra och optimera din musikupplevelse. Hos HiFi Experience har vi allt ifrån Furutech kablar och kontakter, till skivpuck och skivborste för att rengöra vinylskivor. Ja, oavsett vilket tillbehör du är ute efter till ditt ljudsystem har vi det du söker. Du hittar både elkabel, nätverkskabel, vägguttag, banankontakt, gaffelkontakt, lödtenn, RCA kontakt, jordad kontakt och mycket mer! Maximera prestandan och få ut det bästa av din ljudutrustning och högtalarsystem från Furutech idag!